Alexander Techniek winterweekend gaat niet door in seizoen 2023/2024

Kom naar ons Alexander Techniek winterweekend!

Locatie:
Dopersduin in Schoorl (vlakbij  Alkmaar)
Data: 4 & 5 februari 2023
Kosten: 394,- (incl. cursusgeld, accommodatie en eten) excl. reiskosten
Aankomst: zaterdag 4 februari 10.00
Vertrek: zondag 5 februari rond 19.00
Leraren: Maaike Aarts & Doris Hochscheid
Tijdens dit weekend gaan we de diepte in met de Alexander Techniek: je leert die toepassen op activiteiten als wandelen, computerwerk, musiceren en nog veel meer. 
Wil jij liever meer weten over ademhaling of gezond bukken?
Dat kan. Je kunt als deelnemer zelf dingen inbrengen waar je aan zou willen werken.
Iedereen is welkom, of je nu een beginner of gevorderde bent.
We bieden je zowel twee individuele lessen als vier workshops met verschillende thema’s.
Geniet daarnaast van de prachtige duinen, strand en bossen: het centrum Dopersduin ligt midden in de natuur, en het leuke dorpje Schoorl met de beroemde klimduin zijn op loopafstand!

“Super! Heel ontspannen; een speciaal vakantiegevoel. Maar wat ik eigenlijk nog het belangrijkste vond: de onderlinge saamhorigheid en bijzondere sfeer binnen de groep. Geen dag heb ik een wanklank gehoord. En er is ontzettend veel gelachen. Ondanks de grootte van de groep was er voor iedereen persoonlijke aandacht.”

Yvonne, arts

 

Het wordt een weekend vol zorg en aandacht voor jezelf en je lijf, met ruimte voor een goed boek, en mooie wandelingen. Gun jezelf deze unieke kans om een sprong te maken in je ontwikkeling!

Doris en Maaike hebben elk ruim 19 jaar ervaring als docenten Alexander Techniek. Vanuit hun eigen achtergrond als professionele musici hebben zij veel ervaring net het voorkomen en verminderen van pijn, blessures en stress en het vergroten van flow op het concertpodium en in het dagelijks leven.

Mail to: m@thinkup.nl   info@dorishochscheid.nl