Alexander Techniek zomerweek retraite 6-12 juli 2024

Neem tijd voor je gezondheid en welzijn, en kom genieten van de prachtige natuur en heerlijk eten in het schattige dorpje Fontaines St. Clair (Noord-Oost Frankrijk).

Deze week zal je leren hoe je pijn kan voorkomen en verhelpen en meer rust kan brengen in je dagelijks leven. De Alexander Techniek is een goed bewaard geheim onder professionele musici, dansers en acteurs: het leert je een betere coördinatie, en moeiteloos opgerichte houding. Je leert hoe je jezelf rust en ruimte kan geven in je dagelijks leven, en je vergroot je bewustzijn en concentratie. Daardoor ervaar je meer zelfvertrouwen, worden je bewegingen efficiënter en soepeler en krijg je een vollere, vrijere ademhaling.

Je leert de Alexander Techniek toepassen op activiteiten als wandelen, bukken, slaaphouding, computerwerk en nog veel meer. Wil jij liever hardlopen, zwemmen of musiceren ? Dat kan. Je kunt zelf inbrengen waar je aan zou willen werken.

We bieden je zowel vier individuele lessen als negen groepsworkshops met verschillende thema’s aan.

“Deelname aan de week Alexander-techniek met Maaike en Doris heeft me bewust gemaakt van mijn patronen en bewegingsgewoontes en me geïnspireerd om wegen te vinden gemakkelijker en vrijer te bewegen! Een geweldige week met heel fijne, bijzondere mensen en twee zeer bevlogen en inspirerende docenten!” Antony, Deelnemer zomerweek 2020

“Ik voelde me herboren!” Liesbeth, deelnemer zomerweek 2022

Gun jezelf deze unieke kans om een sprong te maken in je gezondheid, welzijn en ontwikkeling!

Docenten: Maaike Aarts en Doris Hochscheid

Kosten: tussen € 1200 en € 1270 voor zes dagen incl. lesgeld, onderdak en alle maaltijden, afhankelijk van de gekozen accommodatie. Excl. reiskosten en alcoholische dranken.

Maaltijden: De hele week wordt er zeer goed voor je gekookt. De maaltijden zijn vers en kleurrijk, vegetarisch, en zoveel mogelijk biologisch.

Meer informatie over onderdak? Klik hier

Meer weten over het lieflijke dorpje Fontaines St.Clair? Kijk op www.fontaines.nl

Hoe kom ik in Fontaines? Het piepkleine dorpje Fontaines St.Clair ligt op 4,5 uur rijden van Amsterdam: het  ligt 30 km boven de Franse stad Verdun, en 45 km onder de Belgische stad Virton.
Reis je met het OV? Kies voor bestemming Virton als je met de trein vanuit NL komt. Vanuit Parijs kies je voor Verdun. Vanuit beide steden kan je worden opgehaald voor een zacht prijsje (dan nog 45 min. rijden). Er rijdt ook een Flix bus tussen Maastricht en Verdun.

Opgeven of vragen? stuur een e-mail naar m@thinkup.nl